Շոկոլադե տորթ. հյուրերը երկրորդ կտորը կխնդրեն

Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 100 գ
2. Շոկոլադ – 100 գ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Կարագ – 50 գ
5. Ձու – 3 հատ
6. Սոդա – 1 թ/գ
7. Նուտելլա – 1 բանկա

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը և շոկոլադը հալեցնել, խառնել: Ձուն և շաքարավազը հարել:

2. Ձվային զանգվածին ալյուր ավելացնել, առանց դադարեցնելու խառնել:

3. Թեթևակի սառած շոկոլադը լցնել ալյուրի խառնուրդի մեջ, խառնել, ավելացնել հանգցրած սոդան: Թխել միկրոալիքային վառարանում, 5 րոպե: Ստացված տորթը երեք շերտի բաժանել:

4. Շերտերը պատել նուտելայով, կարելի է զարդարել քերած շոկոլադով: