Սնկով լազանիա

Համեղ և արագ

1

Բաղադրությունը`

Լազանյայի շերտեր- 500 գրամ

Աղացած միս- 400 գրամ

Սոխ- 1 հատ

Շամպինիոն- 250 գրամ

Տոմատի մածուկ- 200 գրամ

Ձեթ- 50 գրամ

Սխտոր- 2-3 հատ

Պանիր-100 գրամ

Աղ, պղպեղ Ռեհան

Բեշամել սուսի համար

Կաթ-500մլ

Կարագ-100 գրամ

Ալյուր-2 թեյի գդալ

Մշկընկույզ мускатный орех

Աղ

Պատրաստմանե եղանակը` Ձեթով տապակել մանր կտրատած սոխը և սխտորը, ապա ավելացնել կտրատած շամպինիոնը:  Ավելացնել տոմատի մածուկ, աղով և պղպեղով համեմել, ապա ավելացնել ռեհան և 40 րոպե շոգեխաշել:

Սոուսի պատրաստման եղանակը` կարագի մեջ տապակել ալյուրը, առանձին եփել կաթը, ավելացնել մշկընկույզ: Խառնելով ավելացնել կաթը, թողնել եռա:

Դնել լազանյայի շերտը, ապա աղացած միսը, հետո լցնել բեշամել սոուս, կրկին լազանյայի շերտ, միս և սոուսը: Ամենավերջին շերտի վրա լցնել քերած պանիր:  Թողնել 180 °С ջեռոցի մեջ 30-40 րոպե: