Ձվածեղով, բեկոնով և պանրով սենդվիչ

Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ

  1. Բեկոն – 10 գ
  2. Սպիտակ հաց
  3. Պանիր – 20 գ
  4. Լոլիկ – 1 հատ
  5. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
  6. Կարագ – 10 գ
  7. Ձու – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բեկոնի բարակ շերտերը տապակել:
  2. Հացը տաքացնել: Մի շերտի վրա մայոնեզ քսել, մյուսի կեսի վրա դնել պանիրը, լոլիկի շերտերը և բեկոնը:
  3. Զուգահեռաբար ձվածեղ պատրաստել: Պետք է ստացվի միջին փափկության դեղնուց:
  4. Ձվածեղը դնել բեկոնի վրա, ծածկել հացի շերտով և մատուցել: