Նարնջային չիզքեյք նրանց համար, ովքեր մտածում են իրենց կազմվածքի մասին

Պատրաստի չիզքեյքը սառեցնել և թողնել սառնարանում 4 ժամ, իսկ ավելի լավ է՝ ամբողջ գիշեր

Բաղադրիչներ

Հիմքի համար

  1. Ձվի սպիտակուց – 1 հատ
  2. Կակաո – 5 գ
  3. Վարսակի փաթիլներ – 100 գ
  4. Սալորի կամ խնձորի խյուս – 70 գ
  5. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
  6. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

Չիզքեյքի համար

  1. Կաթնաշոռ – 750 գ
  2. Նարինջ – 1 հատ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Ձվի դեղնուց – 1 հատ
  5. Սպիտակաձավար – 10 գ
  6. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Պատրաստել հիմքը. խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել քանդվող կաղապարի (20 սմ) մեջ (պատված թխման համար նախատեսված թղթով), սեղմել և թխել 190 աստիճան ջեռոցում 15 րոպե:
  2. Եփել նարինջը մինչև փափկելը՝ մոտ 5-6 րոպե:
  3. Հետո մի փոքր սառեցնել և լավ հարել բլենդերի մեջ:
  4. Նարնջի խյուսը խառնել մյուս բաղադրիչների հետ: Լցնել հիմքի վրա և 1 ժամ թխել 60 աստիճան ջեռոցում:
  5. Պատրաստի չիզքեյքը սառեցնել և թողնել սառնարանում 4 ժամ, իսկ ավելի լավ է՝ ամբողջ գիշեր: