Պանրով և խոզապուխտով սպագետտի

Արագ և համեղ
Live24.am-ը ներկայացնում է

88885Բաղադրիչներ

սպագետտի - 250 գր

պանիր - 150 գր

խոզապուխտ - 200 գր

կարագ - 40 գր

լոլիկի մածուկ - 2 ճ/գ

օրեգանո - 0,5 թ/գ

դափնու տերև (лавровый лист) - 1 հատ

սխտոր - 2 ատամիկ

շաքարավազ - 1 պտղունց

աղ

Պատրաստման եղանակ

Խոզապուխտը երկար-երկար կտրատե7447474

Պանիրը քերիչով անցկացնել

2 ճ/գ լոլիկի մածուկը լցնել 1 բաժակ սառը ջրի մեջ

Ավելացնել օրեգանոն, 2 պտղունց աղը, 1 պտղունց շաքարավազն ու լավ խառնել

Կարագն ու խոզապուխտը լցնել տապակի մեջ և 5 րոպե եփել միջին ուժգնության կրակի վրա։

Ավելացնել սոուսը

Ավելացնել դափնու տերևն ու ճզմած սխտորը։ Լավ խառնել, ապա 5-7 րոպե շոգեխաշել

12521,5 լ ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել 1 թ/գ աղը, սպագետտին եփել, ապա քամել ջուրը

Տաք սպագետտիին ավելացնել պանիրը, ապա՝ տաք սոուսը

Լավ խառնել, որպեսզի պանիրը վերջնականապես հալչի

Մատուցել անմիջապես