Պատրաստում ենք իդեալական սոուս «Կեսար» աղցանի համար

Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ

1. Ձիթապտղի յուղ – 100 գ

2. Սխտոր – 4 ատամիկ

3. Չորացրած ռեհան – 1 թ/գ

4. Կիտրոնի հյութ – 1/2 բաժակ

5. Չոր մանանեխ – 1 թ/գ

6. Մայոնեզ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խորը տարայի մեջ խառնել չորացրած ռեհանը, մանանեխը, մանրացրած սխտորը, կիտրոնի հյութը, ձիթայուղը, այնուհետև ավելացնել մայոնեզը:

2. Հարել զանգվածը՝ մինչև ստացվի միասեռ սոուս:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը, գրում է 168.am