Շատ համեղ տնական կոնֆետներ՝ կոկոսով և պնդուկով

Բաղադրիչներ

Բաղադրիչներ

  1. Կոկոսի քերուկ – 200 գ
  2. Խտացրած կաթ – 100 մլ
  3. Կակաո
  4. Պնդուկ

պնդուկ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցում բովել պնդուկը:
  2. Խտացրած կաթն աստիճանաբար լցնել կոկոսի քերուկի վրա, խառնել:
  3. Ձևավորել կոնֆետներ կաղապարների օգնությամբ կամ ձեռքով, մեջը պնդուկ դնել:
  4. Սառեցնել սառնարանում:
  5. Կոնֆետները թավալել կոկոսի քերուկի կամ կակաոյի մեջ: