Օրվա հրաշալի սկիզբ. հնդկաձավարով և պանրով կոտլետներ

Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել

 

Բաղադրիչներ

1. Եփած հնդկաձավար – 1 բաժակ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Պանիր – 100 գ
4. Ձու – 2-3 հատ
5. Կարագ – 50 գ
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը                                                                                                                                                                   1. Սոխը կարագով տապակել: Պանիրն անցկացնել քերիչով:

2. Միացնել եփած հնդկաձավարը, սոխը և պանիրը: Ձուն կոտրել, աղ և պղպեղ ցանել:

3. Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել, պատել ալյուրով և երկու կողմից լավ տապակել: