Հավով և բանջարեղենով ջեռեփուկ

Կարող եք մատուցել Ֆաջիտա սոուսի, Ռանչո սոուսի կամ այլ Ձեր նախընտրած սոուսի հետ

Պատրաստեք շատ համեղ, հավով և բանջարեղենով այս ջեռեփուկը ձեր ընտանիքի, սիրելիների և հյուրերի համար:

Բաղադրիչներ՝

• խառը պղպեղներ 5 հատ, շերտատած

• սոխ 3 գլուխ, շերտատած

• հավի կրծամիս 4 հատ, կտրատած

• ֆաջիտա համեմունքներ 2 ճ.գ. (օսլա 1 ճ.գ., կծու չիլի պղպեղ 2 թ.գ., աղ 1 թ.գ., կարմիր քաղցր պղպեղ 1 թ.գ., շաքարավազ 1 թ.գ., սոխի փոշի 1/2 թ.գ., սխտորի փոշի 1/2 թ.գ., կայենյան պղպեղ 1/4 թ.գ., քիմիոն 1/2 թ.գ.)

• ձիթայուղ 3 ճ.գ.

Եփել ջեռոցում 200°-ում 25 րոպե։

• հալած կարագ 1 թ.գ.

• տորտիլա 9 հատ

• չեդդեր պանիր 2 բաժակ

• տորտիլա չիպսեր համեմունքներով 2 բաժակ

Եփել 180°-ում 30 րոպե։

Ֆաջիտա սոուսի համար՝

• թթվասեր 1 բաժակ

• մայոնեզ 2/3 բաժակ

• հալապենյո 1/2 բաժակ

• ֆաջիտա համեմունքներ 1 ճ.գ.

• մեղր 1 ճ.գ.

• 1 լայմի հյութ

Կարող եք մատուցել Ֆաջիտա սոուսի, Ռանչո սոուսի կամ այլ Ձեր նախընտրած սոուսի հետ։

 

Բարի ախորժակ