Բաղադրիչներ
1. Կիտրոն – 2 հատ
2. Ալյուր – 260 գ
3. Ձու – 3 հատ
4. Կարագ – 200 գ
5. Շաքարի փոշի – 230 գ
6. Փխրեցուցիչ – 1 փաթեթ
7. Վանիլին
8. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կարագը հարել: Ավելացնել շաքարի փոշին և խառնել:
2. Ավելացնել վանիլինը, ձվերը և աղը: Կրկին լավ խառնել:
3. Լցնել կիտրոնի հյութը և քերած կեղևը:
4. Աստիճանաբար ավելացնել փխրեցուցչի հետ խառնած ալյուրը: Լավ խառնել, մինչև ստացվի փափուկ խմոր:
5. Խմորը լցնել յուղապար կաղապարի մեջ, թխել 25 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
6. Զարդարել տորթը ըստ ցանկության:
0Comments