Պեստո սոուս պատրաստելու հեշտ տարբերակ

Մանրամասներ

1

Բաղադրիչներ

1. Ռեհան – 1 փունջ
2. Սխտոր – 3-4 ատամիկ
3. Ձիթապտղի յուղ – 100 մլ
4. Պարմեզան պանիր – 70 գ
5. Մայրու ընկույզ – 40 գ
6. Ծովի աղ – 1 պտղունց

1

Պատրաստման եղանակը

 Բլենդերի մեջ լցնել ձիթապտղի յուղը, ավելացնել ռեհանը, սխտորը, ընկույզը և քերած պարմեզանը:

Այնուհետև հարել բլենդերի օգնությամբ. պետք է ստացվի խիտ զանգված:

 

1