Պանրային լոշիկ՝ հավով և բուլղարական պղպեղով. համեղ նախաճաշ

Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 3 հատ
  2. Փափուկ կաթնաշոռ – 150 գ
  3. Բրնձի ալյուր – 80 գ
  4. Փխրեցուցիչ – դանակի ծայրով

Միջուկի համար

  1. Հավի կրծքամիս
  2. Պանիր
  3. Բուլղարական պղպեղ
  4. Կանաչի
  5. Ցանկացած համեմունք
  6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Տակապած հավը և պղպեղը կտրատել:
  2. Պանիրն անցկացնել քերիչով:
  3. Ձուն, կաթնաշոռը, ալյուրը և փխրեցուցիչը խառնել:
  4. Խմորի մեջ այնուհետև ավելացնել պանրի կեսը, հավը, պղպեղը և համեմունքները:
  5. Զանգվածը լցնել տապակի մեջ և միջին կրակի վրա տապակել 7-9 րոպե:
  6. Այնուհետև ավելացնել մնացած պանիրը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը, գրում է blog.168.am