Առավոտյան սենդվիչ՝ պանրով և թզով

Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ

  1. Չիաբատա – 1 հատ
  2. Թուզ – 2 հատ
  3. Կամամբեր պանիր – 50 գ
  4. Ընկույզ – 3 ճ/գ
  5. Մեղր – 2 ճ/գ
  6. Ձիթապտղի յուղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Չիաբատան կտրատել, այնուհետև քիչ ձիթայուղով տապակել՝ մինչև ներսի հատվածը ոսկեգունի:
  2. Խառնել ընկույզը և մեղրը: Մի փոքր սառած հացի վրա դնել պանիրը, կտրատված թուզը և վրան ավելացնել մեղրաընկուզային զանգվածը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը, գրում է blog.168.am: