Նրբահամ դդում՝ իսկական գուրմանների համար

Թխել ջեռոցում «գրիլ» ռեժիմով

1

Բաղադրիչներ

  1. Դդում
  2. Բեկոն
  3. Ձիթապտղի յուղ
  4. Սխտոր
  5. Խնկածաղիկ
  6. Կարմիր պղպեղ
  7. Կիտրոնի հյութ – 1/2 հատ
  8. Պատրաստման եղանակը
  9. Ձիթապտղի մեջ խառնել սխտորը, խնկածաղիկը, կարմիր պղպեղը և կիտրոնի հյութը:
  10. Դդմի կտորները պատել ստացված զանգվածով:
  11. Դդմի շերտերը փաթաթել բեկոնով:
  12. Թխել ջեռոցում «գրիլ» ռեժիմով: